Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мъжът, който нападна пенсионерка на автобусна спирка, страдал от шизофрения

Мъжът, който нападна пенсионерка на автобусна спирка, страдал от шизофрения

Към момента бургазлията е въведен за лечение в Центъра за психично здраве в Бургас.

26-годишният мъж, който безпричинно блъсна пенсионерка на земята в района на автобусна спирка в ж.к. "Изгрев", страдал от шизофрения. Това посочват от районната прокуратура, където е образувано досъдебно производство по случая.

Криминално проявеният мъж е задържан, като му е назначена съдебно-психиатрична експертиза, която да установи дали се касае за действително нестабилно лице. Към момента бургазлията е въведен за лечение в Центъра за психично здраве в Бургас. От заключението на съдебно-психиатрична експертиза ще стане ясно дали лицето е вменяемо, и дали може да бъде привлечено към наказателна отговорност, посочват от държавното обвинение.

Назначена е съдебно-медицинска експертиза на пострадалата, която към момента не е изготвена. По първоначални данни обаче жената е със счупен таз, което представлява средна телесна повреда. Междувременно е назначена и техническа експертиза на камери, които са записали инцидента. По случая са разпитани множество свидетели на инцидента.

Припомняме Ви, че сцената се разигра на 9-и май, около 15:20 часа в района на автобусната спирка до бл. 61 на бургаския комплекс  ”Изгрев”. След като 26-годишният мъж я блъснал безпричинно, 72-годишната Виолета К. паднала на земята. В последствие, при медицински преглед, е установено, че тя има фрактура на таза.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега