Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Наесен Автото се връща "у дома" - в обновената и модернизирана сграда на школото

Наесен Автото се връща "у дома" - в обновената и модернизирана сграда на школото

Електрически превозни средства/хибриди и спедиция са сред най-търсените специалности.

Тази есен Гимназията по транспорт ще се завърне "у дома" - в обновената си сграда на бул. "Демокрация". През новата учебна година възпитаниците на "Автото" ще се обучават в модерно оборудвани кабинети, в приятна и атрактивна среда.

Учебнотозаведение вече разполага с нови учебни стаи и специализирани кабинети забиология и химия, осигуряващи условия за демонстрация на опити, както и модерникомпютърни кабинети и библиотека. Достъпът до сградата е осигурен чрез новостълбище. Предстои да бъде изградена автоматизирана платформа на главния вход,а отделните нива вече са свързани с вътрешен асансьор.

Ремонтирани са и всичкисанитарни помещения, като част от тях са обособени за лица с увреждания. Напълноподменена е и системата за отопление като е сменена амортизирана централнаинсталация с нафтов котел в съвременен, икономически целесъобразен и осигуряващоптимален комфорт метод на централизирано отопление на парно.

Осигурениса и всички съвременни условия за практикуване на спорт на закрито и открито.Гимназията вече разполага със собствен нов и просторен физкултурен салон съссъблекални с душове, както и обновено дворно пространство.

Всичкилаборатории и специализирани кабинети ще бъдат оборудвани с най-съвременнипрограмни продукти и техника, използвани в транспортната и автомобилнаиндустрия. За това ще съдействат компаниите от автомобилната индустрия вБургас, които с желание откликнаха на поканата на гимназията да си партниратпрез целия обучителен процес на учениците.

Благодарениена тях кабинетите ще бъдат модернизирани с ново поколение дизелов и бензиновдвигател, турбокомпресори, горивни уредби, инжектори, помпи, ходова част,автоматични и ръчни скоростни кутии, предни и задни диференциали,разпределителни кутии, ERG охладители,електронни компоненти, лазерни фарове, дисплеи, спирачни уредби, Air Bag, въздушно окачване /Air spring/, хидравлични помпи и др.

Зацелите на образователния процес Гимназията по транспорт вече кандидатства по Национална програма „Осигуряване насъвременна образователна среда“, Модул „Модернизиране на системата напрофесионалното образование” с идеята да бъдат закупени още симулатор залеки електрически превозни средства – електрически велосипед /E-bike/, скутер и електромобил, симулатор за хибридни иелектрически системи, хибриден двигател TOYOTA и др.

Вгимназията по транспорт в Бургас се изучават най-модерните и търсенипрофесионални направления в сферата на транспорта – „Автотранспортна техника“,„Спедиция, транспортна и складова логистика“ и най-новата специалност в автомобилнатаиндустрия – „Електрически превозни средства/хибриди“. И трите специалности са сусилено изучаване на английски език.

В неямогат да кандидатстват ученици, завършили седми клас през учебната 2018/2019 г.Балообразуващите предмети са „Информационни технологии“, „Физика и астрономия“и удвоените оценки от теста по БЕЛ и „Математика“.

Приемът за новата учебна2019/2020 г. и подаването на документи за участие в I-вия етап на класиране ще бъде от 3-ти до 5-ти юли. Желанията могат да сеизпишат с имената на гимназията и специалността или с изписването на 4-цифрените кодовена специалностите: 1083 - Автотранспортна техника; 1084 - Спедиция,транспортна и складова логистика; 1085 - Електрически превозни средства.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега