Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петчленно семейство намерено мъртво в София

Петчленно семейство намерено мъртво в София

Открито е мъртво петчленно семейство в дома му в блок 254 в квартал „Гоце Делчев” в София. Намерени са телата на жена на 79 години, дъщеря й и зет й на по 54 и 55 години и двамата им синове на 27 и 21 години, съобщават от МВР.

Открито е мъртво петчленно семейство в дома му в блок 254 в квартал „Гоце Делчев” в София. Намерени са телата на жена на 79 години, дъщеря й и зет й на по 54 и 55 години и двамата им синове на 27 и 21 години, съобщават от МВР.

По непотвърдена информация те са починали в началото на седмицата, а снощи след 21 ч. са били намерени от съседи, отключили вратата заради появил се теч на долния етаж.   Тялото на възрастната жена е било намерено в коридора на жилището, а в другите стаи са открити останалите четирима членове на семейството.

Директорът на СДВР Валери Йорданов уточни, че вероятно става въпрос за тежък битов инцидент. Разследващите органи работят по версията, че млад мъж е застрелял четиримата свои роднини, след което се е самоубил.

Предполага се, че автор на убийството е единият от двамата синове. При огледа на мястото са намерени четири гилзи и законно притежаваното оръжие на зетя на възрастната жена. Той е бивш служител на Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е работила в Министерството на вътрешните работи. Според съседите  става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания.

По думите им двата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани. Огледът, продължил повече от осем часа, е приключил към 6.30 тази сутрин. Назначени са експертизи, иззети са обтривки от ръцете на лицата, съобщи старши комисар Валери Йорданов.

„Главната цел на експертизите на обтривките ще бъде да можем да установим кой е стрелял, тъй като категорично към този момент не можем да кажем нито как е започнал скандалът, нито как са се развили събитията и кой е останал последен жив от петимата, коментира той, пред агенция „Фокус“.

Според него всяко твърдение за евентуалния извършител на този етап е несериозно. „Трябва да излязат и резултатите от аутопсията, за да може и на база на нараняванията, които са получени по телата, колегите да сглобят по-пълна картина освен това, което е установено“, каза още старши комисар Валери Йорданов. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега