Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пиян шофьор блъсна велосипедист и избяга, полицията го залови

Пиян шофьор блъсна велосипедист и избяга, полицията го залови

За съжаление обаче пострадалият колоездач е починал в следствие на травмите си.

Пиян шофьор блъсна велосипедист и избяга от мястото на инцидента. Въпреки усилията му да се укрие, 59-годишният мъж е открит и задържан. За съжаление обаче пострадалият колоездач е починал в следствие на травмите си.

Инцидентът се случил около 12:20 часа в неделя в Приморско, на ул. "Трети Март", на около 30 м. след кръстовището с ул. "Азине" с посока пътя Царево - Бургас. 59-годишен софиянец, управляващ лека кола с марка "Опел Омега", навлязъл в насрещното движение и блъснал насрещно движещ се велосипедист.

След катастрофата водачът на автомобила напуска местопроизшествието с цел да се укрие. В последствие обаче е открит в двора на почивна база в Приморско. При последвалата проверка с дрегер, апаратът отчел положителна проба за употреба на алкохол с концентрация 2,22 промила. На задържания е взета кръв за химичен анализ.

По данни на полицията потърпевшият колоездач е 33-годишен, от Приморско. Същият е откаран в бургаска болница, но въпреки усилията на медиците, е починал.

Екип на отдел"Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас е извършил оглед на мястото накатастрофата, на автомобила "Опел Омега", извършено е претърсване и изземване впочивната база, където е открит водачът, иззети са видеозаписи, веществени доказателства,установени и разпитани са свидетели.

Работата по случая се продължава отслужители на Районно управление - Приморско и отдел отдел "Криминална полиция" към ОДМВР – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега