Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Поп иконата Мадона пожела да се разходи по бургаския мост

Поп иконата Мадона пожела да се разходи по бургаския мост

Бургазлията Красимир Марчев накара световната поп звезда Мадона да пожелае да се разходи по символа на града. Това заявява лично тя след като вижда видеоклипа на талантливия фотограф.

Бургазлията Красимир Марчев накара световната поп звезда Мадона да пожелае да се разходи по символа на града. Това заявява лично тя след като вижда видеоклипа на талантливия фотограф.  

В края на септември Мадона постави началото на своя глобален проект Art For Freedom, посветен на артистичната свобода. Това мотивира един от най-големите ѝ фенове у нас да сподели в официалната му страница в Tumblr видеоклип на име „The Bridge“.

Клипът е заснет на моста в Бургас, няколко седмици след ремонта му. Музиката към него също е дело на талантливия бургазлия. Красимир Марчев сподели пред репортер на „PoligrafF“, че  идеята на видеото е да предизвика хората да бъдат себе си пред камера.

„Снимахме на 8-ми ноември рано сутринта - тогава имахме разрешение от Община Бургас. Без сценарий, без големи подготовки… заснехме един импровизиран пърформанс. В него участват доброволци и мои приятели - хора с най-различни професии“, коментира Марчев.

По думите му когато е видял видеото си в страницата на проека „Art For Freedom“ се е прекръстил.  Явно и Мадона не е останала безразлична, тъй като е написала следния коментар: "Мостовете са добра метафора за свобода. Харесва ми, кара ме да искам да мина по този мост."

Марчев сподели, че следващият му проект «чука на вратата». Тази събота от 19 часа той ще представи пред бургазлии втората си самостоятелна изложба. Портретните фотографии ще бъдат изложени в студио на ул. Драма 10Б. Входът е свободен!

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/H84KFjIakno frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега