Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Разкриха мобилна лаборатория за синтетична дрога в Несебър

Разкриха мобилна лаборатория за синтетична дрога в Несебър

В резултат на съвместните действия на служители от група «Наркотици» в сектор «Криминална полиция» при ОДМВР-Бургас и служители от Районно управление - Несебър в жилищен апартамент, разположен в несебърския комплекс «Черно море-2» №49, непосредствено след произвеждане на синтетични наркотици - метамфетамин /пико/ са задържани криминално проявените Я.Т., 33-годишен от Бургас и 43-годишния Н.Д. от Несебър.

В резултат на съвместните действия на служители от група «Наркотици» всектор «Криминална полиция» при ОДМВР-Бургас и служители от Районноуправление - Несебър в жилищен апартамент, разположен в несебърския комплекс «Черноморе-2» №49, непосредствено след произвеждане на синтетични наркотици - метамфетамин/пико/ са задържани криминално проявените Я.Т., 33-годишен от Бургас и 43-годишния Н.Д. от Несебър.

При извършените процесуално-следствени действия в претърсвания апартамент,собственост на Н.Д., е открита и иззета мобилна лаборатория за производство насинтетични наркотици, състояща се от колба, термометър, газов котлон, фунии,ел. везна и др., както и прекурсори, служещи за производството на метамфетамин -йод на кристали, натриева основа, остатъци от червен фосфор и др.

Намерено и иззето е още жълтеникаво кристалобразно вещество с тегло около40 гр, реагирало при извършения полеви нарко-тест на метамфетамин. Претърсен еи ползвания от Н.Д. л.а. «Мерцедес», като е открито и иззето пликче с метамфетамин.Я.Т. и Н.Д. са задържани за срок от 24 часа. Извършени са допълнителни оперативно-издирвателнии процесуално-следствени действия, като са разпитани множество лица вкачеството им на свидетели по образуваното под прякото ръководство наНесебърска районна прокуратура досъдебно производство.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицатапродължава от служители на сектор «Криминална полиция» при ОДМВР – Бургас и служителиот Районно управление – Несебър.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега