Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Стартира подписка срещу въвеждането на "Зелена зона" за платено паркиране в Бургас

Стартира подписка срещу въвеждането на "Зелена зона" за платено паркиране в Бургас

Всеки може да подкрепи петицията до 21-ви април.

Днес, в центъра на града, стартира събирането на подписка срещу въвеждането на "Зелена зона" за платено паркиране в Бургас. Пунктът се намира на главната пешеходна улица "Александровска", в района на пл. "Тройката".

Инициативата е на местната структура "Движение България на гражданите". Тя се провежда под мотото "От теб зависи как ще се управлява ТВОЯТ БУРГАС". Всеки може да подкрепи петицията до 21-ви април. Очаква се да бъдат разкрити още няколко пункта, където да се събират подписи. Те ще работят между 11:00 и 18:00 часа всекидневно.

Припомняме Ви, че "Зелената зона" ще обхваща части от комплекс "Лазур" и целия периметър по протежение на Морската градина от Пантеона до солниците. Районите с платено паркиране ще функционират от началото на май до края на септември. В делнични дни sms-и ще се пускат от 11:00 до 22:00 часа, а през почивните дни от 09:00 до 22:00 часа. Идеята е да се регулира паркирането през активния туристически сезон, когато Морската градина и бургаските плажове привличат стотици посетители, заемащи голяма част от паркоместата в района.

"ункционирането на „Зелена зона” през уикендите е предпоставка за неравнопоставеност между бизнеса на плаж „Север” и „Атанасовска коса” с този на Централния, където в събота и неделя „Синя зона” не се заплаща. Оскъпяването на престоя на бургазлии и туристи на плажовете „Север” и „Атанасовска коса” ще постави концесионери и бизнес в по-неизгодна позиция, а толкова се борим да развиваме качествен туризъм. Естествено, че хората ще предпочетат да отидат там, където не се заплаща" заяви общинският съветник и председател на Комисията по туризъм към ОбС-Бургас - Живко Табаков.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега