Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Убиецът на 11-месечната Красимира остава в ареста

Убиецът на 11-месечната Красимира остава в ареста

36-годишният граничен полицай Костадин Стоянов, който прегази 11-месечната Красимира на тротоар в село Крушевец, остава в ареста.

36-годишният граничен полицай Костадин Стоянов, който прегази 11-месечната Красимира на тротоар в село Крушевец, остава в ареста. Това реши съдът днес. На  Стоянов е повдигнато обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост.

Представителят на Окръжна прокуратура – Бургас поиска на Стоянов да бъде наложена мярка за неотклонение задържане под стража. Стоянов е привлечен в качеството на обвиняем за извършването на тежко престъпление, за което се предвижда наказание лишаване от свобода от три до десет години. Прокурорът счита, че е наложително задържането му, тъй като разследването е в начална фаза и предстоят да се извършат още следствени действия и да се изготви автотехническа експертиза.

Според него съществува реална опасност обвиняемия да се укрие или да извърши друго деяние. Защитникът му пледира да му бъде наложена най-леката мярка за неотклонение Подписка или някаква друга по преценка на съда различна от Задържане под стража. В последната си дума Стоянов заяви, че съжалява за случилото се. Той помоли съда да не му налага най-тежката мярка за неотклонение.

Припомняме, че 11-месечната Красимира беше прегазена на 11-ти септември в село Крушевец на тротоара, докато майка й пазаруваше в магазин в центъра на селото.

Определениетона Окръжен съд – Бургас за налагане на мярка за неотклонение Задържане подстража на Костадин Стоянов подлежи на обжалване в тридневен срок. Въззивнотодело е насрочено за 19.09.2014 г. от 11.00 часа.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега