Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Повторна автотехническа експертиза за убитото бебе в Крушевец

Повторна автотехническа експертиза за убитото бебе в Крушевец

Окръжен съд Бургас продължи днес изслушването на вещите лице по наказателното дело срещу Костадин Стоянов, подсъдим за причинена смърт на бебе по непредпазливост при транспортно произшествие на 11.09.2014 г. в с. Крушевец. Заключения представиха двама експерти, изготвили две химически експертизи и токсикохимическа експертиза на подсъдимия, с които се установява наличието на алкохол и на наркотично вещество.

Окръжен съдБургас продължи днес изслушването на вещите лице по наказателното дело срещу КостадинСтоянов, подсъдим за причинена смърт на бебе по непредпазливост при транспортнопроизшествие на 11.09.2014 г. в с. Крушевец. Заключения представиха двамаексперти, изготвили две химически експертизи и токсикохимическа експертиза наподсъдимия, с които се установява наличието на алкохол и на наркотичновещество.            

Поискане на защитата на подсъдимия Окръжен съд Бургас допусна да бъде изготвенанова автотехническа експертиза. Защитникът мотивира претенцията си с липса накомпетентност на едното вещо лице, участвало в представената по делото иизслушана в предходно съдебно заседание тройна автотехническа експертиза.           

Съдебниятсъстав обаче отхвърли останалите искания на защитата - да бъде направен нов химическианализ на кръвта на подсъдимия, и да се допусне съдебно-медицинска експертиза свещо лице – лекар психолог, за въздействието на алкохола и наркотичнотовещество върху организма на подсъдимия. Процесътще продължи на 28 април.Пресцентърът припомня, че впредходните съдебни заседания съдът разпита призованите свидетели и вещи лица иизслуша обясненията на подсъдимия.

Споредповдигнатото на Стоянов обвинение, на 11 септември 2014 г., около 09,09 ч. в с.Крушевец, община Созопол, в пияно състояние и след употреба на високорисковонаркотично вещество канабис, при управление на лек автомобил „Рено Канго“, впосока от гр. Малко Търново, област Бургаска към гр. Бургас, в близост домагазин за хранителни стоки, е нарушил правилата за движение по пътищата, не еконтролирал непрекъснато моторното превозно средство, което е управлявал, врезултат на което е пресякъл единичната непрекъсната линия, напускайки лентатаси на движение, и е навлязъл в лентата за насрещно движение, а след това и впешеходната зона /тротоар/.

Като е предизвикал пътнотранспортно произшествие снамиращата се на тротоара пешеходна количка и по непредпазливост причинилсмъртта на 11 месечно момиченце. Случаят е особено тежък – причинена е смърт намалолетно лице извън пътното платно, в населено място, на пешеходна зона, отслужител на провоохранителните органи в системата на МВР.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега