Днес | Политика | Общество | Криминално | Бизнес | Икономика | Туризъм | Здраве и красота | Образование | На скорост | Технологии | Хоби | Спорт | Lifestyle

Нека аплодираме медиците в знак на благодарност!

Автор: "PoligrafF", от 15.03.2020 0
Нека всеки от нас, всяка вечер, излезе на прозореца или на терасата си, точно в 21:00 часа, поне за пет минути, за да аплодираме медиците. Те заслужават много повече от това. Но в дни на криза и неизвестност, може би и един едничък подобен жест може да им вдъхне сили и вяра, че предстоят добри новини.

Светът боледува и всички заедно сме изправени пред непознатото, непредвидимото, непрогнозируемото.

Страшно е.

Но е най-страшно за онези, които в дните на изпитание не могат да останат у дома със семействата си и да очакват кризата да отмине. Защото сега те са на пост. Това са лекарите, медицинските сестри и всички работници и доброволци в сферата на здравеопазването.

Те са отговорни не само за мерките, които предприемат отделните хора, държавата, света. Те са отговорни не само за здравето ни. Те носят отговорността за живота на всеки един от нас.

И жертват всички аспекти от нормалното си съществуване, изчерпват всичките си запаси от сили и надежда, рискуват собственото си здраве... ЗА НАС.

Затова Ви призоваваме, нека в тези дни на криза да им засвидетелстваме нашата благодарност. Нека им покажем, че оценяваме всички техни жертви, че оценяваме грижата им и самоотвержеността им.

Нека всеки от нас, всяка вечер, излезе на прозореца или на терасата си, точно в 21:00 часа, поне за пет минути, за да аплодираме медиците. Те заслужават много повече от това. Но в дни на криза и неизвестност, може би и един едничък подобен жест може да им вдъхне сили и вяра, че предстоят добри новини.

Аплодисменти за Вас, медици!

Благодарим Ви!


Бел. ред./Екипът на PoligrafF.NET създаде и Facebook събитие, към което можете да се присъедините, за да споделите съпричастността си.

Добави в Svejo

Poligraffски погледнато

Ще настъпят по-добри времена за всички! Очакваме ги с нетърпение и…
» архив

Poligraffски забавно

* Блондинка се вози в експериментално такси, управлявано от робот, и си разсъждава на глас:
- Това е толкова странно, машина да управлява такси!
Роботът отговаря с метална интонация:
- Госпожо, аз бях бизнес робот от най-висок управленски клас. Работил съм за НАСА и ЦЕРН.
- И сега караш такси???
- Да, госпожо. Съсипаха я тая държава.


* В автобус до момиче с татуировка седи възрастна жена и удивено я разглежда.
- Бабче, за първи път ли виждаш татуировка?
- Момиче, виждала съм повече татуировки от татуист, но 25 години съм живяла в Китай и не мога да разбера, защо на врата ти пише "Не замразявай повторно".


* Извадиш тавата да хапнеш малко, и като се почне едно изравняване...


* По телефона:
- Здрасти муцка, кво праиш?
- Ми на, унищожавам уликите, доказващи родствените ми връзки с хобитите.
- Кво?
- Кво, кво! Епилирам си краката!


* Фразата "Ти си последният човек, на когото бих искал да причиня болка", навежда на две мисли:
1. Този човек има списък.
2. Аз съм в този списък.

Анкета

Опасявате ли се от водна криза във Вашия град?

Да, с тази липса на дъжд от месеци. Да, очевидно някой прави далавери. Не, мисля че темата се преекспонира След Перник ще се вземат мерки, за да няма и други градове с режим
виж резултатите или