Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

12 красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас

12 красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас

Красивите бургазлийки са амбициозни млади момичета, които са решили да покорят със знания и умения редица престижни конкурси по математика, спортни състезания и др.

След приключване на кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2021 г бяха избрани 12 претендентки, които ще се борят за титлата. Момичетата са на възраст от 16 до 21 години. Красивите бургазлийки са амбициозни млади момичета, които освен сцената на конкурса Кралица на Бургас, са решили да покорят със знания и умения редица престижни конкурси по математика, спортни състезания и др.

Най- малката кандидатка за приза е 16-годишна възпитаничка на Търговската гимназия в Бургас,която мечтае да развие солидна кариера в сферата на модата. Сред претендентките е и музикален талант от Бургас, част от музикалната формация „Фортисимо", която през 2017 г. спечели престижния музикален конкурс Бургас и морето. Има възпитаничка на университет в Канада, която учи анимация там.

Студентки в сферата на журналистиката, хотелиерството, международния бизнес, икономика и педагогика са само част от решените да грабнат короната участнички. Всички претендентки за титлата Кралица на Бургас са изключително чаровни и амбициозни момичета, истинско предизвикателство за престижното жури.Конкурсът Кралица на Бургас 2021 ще се проведе на 6-ти юни от 20:30 часа в Летния театър в Бургас, входът е свободен. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега