Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Търси се новата Кралица на Бургас

Търси се новата Кралица на Бургас

Заради своята годишнина организаторите са предвидили големи изненади, както за участничките в конкурса, така и за своите партньори и гости. Коя ще бъде новата Кралица, остава да изберем в разгара на лятото

Всички млади и красиви момичета в морския град, високи над 168 см, със самочувствие и желание за сценични изяви, все още имат възможност да се впуснат в предизвикателството, и да се състезават за титлата Кралица на Бургас 2023 г. Записванията на кандидатките продължават. 

Всяка девойка на възраст от 16 до 24 години може да подаде своята кандидатура на страницата във Фейсбук на конкурса. При подаване на заявката за участие в конкурса, девойките задължително трябва да изпратят своите данни - години, височина, снимки в цял ръст и близък план, както и телефон за обратна връзка. Финалният кастинг ще се проведе на 7 юли от 14.00 до 18.00 ч бургаски клуб.

Напомняме, че конкурсът за красота Кралица на Бургас е част от веригата Мис България. Новото, тази година, е че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios Гаел Бонел Санчес. Причината за този огромна възможност, която се отваря пред победителката в конкурса за красота в морския град, е партньорството на Санчес с г-жа Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България. Двамата са подписали договор за партньорство, а престижният конкурс за красота Мис България 2023 ще се продуцира и проведе от г-н Санчес в Nu Boyana Film Studios.

Всяка една от участничките ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, и това да отведе всяка една от участничките директно в киноиндустрията.Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2023 ще се проведе на 13 август в летния театър на Бургас. Той се провежда за 13-та, поредна година, в морския град. Заради своята годишнина организаторите са предвидили големи изненади, както за участничките в конкурса, така и за своите партньори и гости.  Коя ще бъде новата Кралица, остава да изберем в разгара на лятото! 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега