Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

126 млн. лева платени по новите 4 сметки на НАП за седмица

126 млн. лева платени по новите 4 сметки на НАП за седмица

За периода 4-7 март 2014 г., първата седмица в която данъци и осигуровки се внасят по 4 вместо по закритата единна сметка към бюджета, са постъпили общо 125.7 млн. лв. По видове приходи вноските са за: 56.8 млн. лв. за данъци, 40.4 млн. за социални осигуровки, 19.5 млн. за здравни вноски и 9.0 млн. за вноски за допълнително задължително пенсионно осигуряване.

Запериода 4-7 март 2014 г.,първата седмица в която данъци и осигуровки се внасят по 4 вместо по закритатаединна сметка към бюджета, са постъпили общо 125.7 млн. лв. По видове приходивноските са за: 56.8 млн. лв. за данъци, 40.4 млн. за социални осигуровки, 19.5 млн. за здравни вноски и 9.0 млн.за вноски за допълнително задължително пенсионно осигуряване.

Плащаниятаза данъци и осигурителни вноски по новите 4 сметки могат да се правят и чрез онлайн системата на НАП.Необходима е дебитна или кредитна карта и регистрация в платформата Еpay. Софтуерът елиминира риска оттехнически грешки и неточности при попълването на платежни нареждания, катовъвежда автоматично банковите сметки и кодовете за вид плащане към съответнияофис на НАП.

Регистрацията в електронната платежна система на НАП е безплатна иотнема няколко минути.Безпроблемноработят и услугите за достъп до данъчно –осигурителните сметки на клиентите исправките за наредените суми и погасените задължения. Електронните системи наНАП приемат и подадените по интернет декларации за облагане на доходите нафизическите лица, формуляри за корпоративните данъци, ДДС документи иосигурителни декларации. 

От НАПприпомнят, че всеки гражданин или представител на фирма може да получибезплатно персонален идентификационен код (ПИК) с който да следи в интернет данъчно-осигурителното си досие,плащанията и задълженията, да прави справки за осигурителния доход и вноските,които работодателят му внася.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега