Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

15 години затвор за похитителя от Сливен

15 години затвор за похитителя от Сливен

15 години лишаване от свобода, при първоначален строг режим от закрит тип, и 160 000 лева обезщетение за опит за убийство на охранителя Станчо Станев постанови Окръжен съд - Сливен на Стефан Стефанов.

15 години лишаване от свобода, при първоначален строг режим от закрит тип, и 160 000 лева обезщетение за опит за убийство на охранителя Станчо Станев постанови Окръжен съд - Сливен на Стефан Стефанов. През март 2011 г. той се опита да ограби банка в центъра на града, простреля един от гардовете и държа като заложници служителки от банковия офис.

Той е осъден за опита за въоръжен грабеж на 12 години лишаване от свобода, за всеки от петте случая за държане на заложници -  на по 3 години затвор, за притежание на боеприпаси без разрешение - на 1 година и 4 месеца, и за повреждане на имущество на банката в размер на 1100 лв. и на автомобил, който е бил в близост до банката по време на обира - на 8 месеца лишаване от свобода.

Освен това съдът постанови Стефанов да плати 6400 лева държавни такси и други 250 лева разноски по гражданския иск на Станчо Станев за нанесени нематериални щети и морално-психично разстройство.Присъдата подлежи на обжалване пред Бургаски апелативен съд в 15-дневен срок.

Ищецът Станчо Станев заяви, че не е доволен от присъдата, защото за него не е важно материалното обезщетение. Според него съдът трябва да наложи 20 години затвор на Стефан Стефанов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега