Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

156 отбора са се записали за участие в Световното по математика в Бургас

156 отбора са се записали за участие в Световното по математика в Бургас

156 отбора от 34 държави от цял свят са се записали до момента за участие в престижното Международно математическо състезание България` 2013 /BIMC` 2013/, което ще се проведе в Бургас от 30-ти юни до 5-ти юли. От тях 20 са отборите от нашата страна, които на този етап са регистрирани за участие.

156 отбора от 34 държави от цял свят са се записали до момента за участие в престижното Международно математическо състезание България` 2013 /BIMC` 2013/, което ще се проведе в Бургас от 30-ти юни до 5-ти юли. От тях 20 са отборите от нашата страна, които на този етап са регистрирани за участие.

Това стана ясно след проведеното заседание на организационния екип, на което присъстваха зам.-кметът по образование в Община Бургас Йорданка Ананиева, началникът на Регионален инспекторат по образование инж. Виолета Илиева, директорът на общинската дирекция "Образование" Веселина Таралова, управителят на Общински детски комплекс Пепа Ангелова, директорът и учители от ПМГ "Акад. Никола Обрешков" и представители на Фондация "Шанс за децата на България". Учители и ученици с английски език от ПМГ "Акад. Никола Обрешков", ГПАЕ "Гео Милев", ПГЕЕ "Константин Фотинов", ГЧЕ "Васил Левски" и Търговската гимназия ще бъдат определени за водачи на гостуващите отбори.

До 15 април е срокът, в който трябва да е готов списъкът с имената им, след което те ще преминат инструктаж, за да се запознаят подробно с маршрутът и програмата на събитията, както и кои отбори ще поемат. Най-късно до 20 май организаторите трябва да получат и точния списък с броя и имената на гостите и състезателите. На срещата бяха обсъдени още картата с маршрутите и обектите, които ще посетят младите математици по време на престоя си в морския град и програмата.

Предстои последната да бъде изпратена за одобрение от председателя на Изпълнителния комитет на Международното математическо състезание д-р Вен - Хсиен Сун, след което ще бъде качена на сайта на BIMC`2013 - www.bimc2013.org. Членовете на организационния екип разгледаха и мострите на първите ръчно изработени за състезанието сувенири. Те са дело на самотни майки и хора с увреждания, които работят в новото общинско предприятие "Морски знаци". Това са портмонета от плат, чанти от естествена кожа и сувенирни магнити, които ще бъдат брандирани с логото на състезанието и името на града - домакин.

Поръчката включва над 1000 бройки от всеки отделен артикул. За изработката на рекламните сувенири ще бъдат използвани естествени материали като панама, памук и кожа. Сувенирите трябва да са готови до началото на Световното по математика, когато ще бъдат подарени на участниците, за да отнесат в своята страна спомен от морския град.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега