Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

167 акта и 150 глоби с фиш след акция на пътя в Бургаско

167 акта и 150 глоби с фиш след акция на пътя в Бургаско

През изминалото денонощие от структури на дирекцията на МВР са проведени специализирани полицейски операции за противодействие на общата и битова престъпност в малките и отдалечени населени места, за подобряване безопасността на движението и проверка на водачите на МПС за управление след употреба на алкохол, на територията на РУ Несебър, Айтос, Камено, Созопол и Средец.

През изминалотоденонощие от структури на дирекцията на МВР са проведени специализирани полицейскиоперации за противодействие на общата и битова престъпност вмалките и отдалечени населени места, за подобряванебезопасността на движението и проверка на водачите на МПС за управление следупотреба на алкохол, на територията на РУ Несебър, Айтос, Камено, Созопол и Средец.

Входа на операциятаса проверени 976 МПС и 1370 лица. Съставени са 167 акта, от които зауправление на МПС след употреба на алкохол 15 бр., за  неправоспособни водачи на МПС - 17 бр., зауправление на МПС без сключена застраховка "гражданска отговорност" -13 бр., за други нарушения на ЗДВП - 53 бр., наложени са глоби по фиш - 150 бр.

Съставени са още и  актове за нарушения нанаредбите на съответните общини - 15 бр., за нарушения на ЗБЛД - 16 бр., за нарушенияна ЗМВР - 1 бр. Образувани са 6 бързиполицейски производства (БПП )по чл.343 б, ал.1 от НК (управление на МПС с концентрация на алкохолв кръвта над 1,2 промила), 3 БПП по чл.343 в от НК (управлява МПС в срока на изтърпяване на наказание „лищаване от право да управлява МПС”) както и 13 БПП по чл.354а от НК (придобиваили държи наркотични вещества). Провеждането натематични специализирани операции на обслужваната територия ще продължи.       

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега