Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

18-годишната Дебора даде показания, повдигнаха нови обвинения срещу насилника ѝ

18-годишната Дебора даде показания, повдигнаха нови обвинения срещу насилника ѝ

18-годишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена след брутално нападение в дома ѝ, е дала показания пред Районната прокуратура в града. Въз основа на свидетелските ѝ показания са повдигнати нови обвинения срещу задържания за посегателството - 26-годишния Георги Георгиев.

18-годишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена след брутално нападение в дома ѝ, е дала показания пред Районната прокуратура в града, научи NOVA от свои източници. Въз основа на свидетелските ѝ показания са повдигнати нови обвинения срещу задържания за посегателството - 26-годишния Георги Георгиев. От Районна прокуратура съобщиха, че допълнителното обвинение, дошло след разпит на свидетели, е за закани за убийство спрямо младата жена. Георги Георгиев е изслушал лично предявените му нови обвинения днес в 10:30 ч. в присъствието на адвокатите му, уточняват от прокуратурата. В периода от началото на април до края на юни обвиняемият заплашвал Дебора и според обвинителите това би могло да създаде "основателен страх за осъществяване на заплахите".

Според събраните нови доказателства агресивните закани за саморазправа са отправени лично към пострадалото момиче и чрез мобилно приложение. Стана ясно, че Георгиев е заплашил момичето с убийство общо шест пъти.Към настоящия момент срещу 26-годишния мъж се водят две досъдебни производства - за закана с убийство и за нанасяне на средна телесна повреда.

И по двете дела са събрани категорични доказателства, че Георги Георгиев е извършител на деянията, казват още от Прокуратурата. Доказателствата се базирали на разпити на свидетели, назначени експертизи, огледи на местопрестъплението, иззети вещи и биологичен материал и др. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега