Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

200 млн. евро ще получи страната ни за засилване на охраната на границата

200 млн. евро ще получи страната ни за засилване на охраната на границата

Това каза при посещението си на Граничното полицейско управление в Малко Търново министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

200 млн. евро ще получи страната ни по линия на ЕС за засилване на охраната на българо-турската граница. Това каза при посещението си на Граничното полицейско управление в Малко Търново министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той подчерта, че България е получила уверения, че сигурността на външната ни граница е приоритет за ЕС. Всички български искания за техническо обезпечавани са били удовлетворени. 

"Имаме уверение, че всичките ни искания, които сме набелязали като най-спешни и необходими, това е изграждането на 110 км техническо обезпечение, снабдяване с автомобили, снабдяване с личен състав, ще бъдат включени в тази сума. За нас това означава признание както за работата ни, така и за политиката, която България провежда по този въпрос.

Изразявам благодарност към служителите на Гранична полиция. При 40% нараснал мигрантски натиск за тази година, за първите месеци, ние имаме 40% по-малко задържани, спрямо миналата година във вътрешността на страната. Внушенията, че хората, които проникват нарастват, не са верни.

"От 3 седмици граничните патрули по българо-турската граница вече са оборудвани с дългоцевно оръжие. За охрана на границата са предоставени и още 75 високопроходими автомобили, а в началото на април ще са получи финансирането за закупуването на нови автомобили, информира министър Демерджиев. 

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега