Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

21-годишният Иван Михов загуби битката с рака

21-годишният Иван Михов загуби битката с рака

21-годишният Иван Михов, за когото ви разказахме, загуби битката с рака. Тъжната вест бе съобщена на стената на страницата с благотворителна цел в социалната мрежа фейсбук.

21-годишният Иван Михов, за когото ви разказахме, загуби битката с рака. Тъжната вест бе съобщена на стената на страницата с благотворителна цел "Да помогнем на Иван".

За съжаление, в тази страница създадена с надежда, днес трябва да напишем най-лошото! Добрата усмивка на Ванката остава...

Публикувахте от Да помогнем на Иван в Понеделник, 1 февруари 2021 г.
Скромен, тих и усмихнат, пример за хората на своята възраст. Така го описват близките му. Освен всичко друго обаче Иван бе и един много смел млад човек, изправен пред коварно заболяване - рабдомиосаркома, рак на меките тъкани. Той се подложи на операция, лъче и химиотерапия в България, а впоследствие се събираха средства, за да продължи лечението си в Турция. 

"За съжаление, в тази страница създадена с надежда, днес трябва да напишем най-лошото! Добрата усмивка на Ванката остава само в спомените ни! В събота той загуби живота си, в битка със заболяването, което през последната година отнеманеше силите му. В моменти като този думите са излишни, болката на семейство и близки няма нужда да бъде описвана. Благодарим на всички добри хора, сърцато беше отношението и помощта на всички, но за съжаление в човешките възможности е само надеждата и вярата", се казва в съобщението.

Екипът на Информационен сайт "PoligrafF" изказва своите съболезнования на семейството на Ванко! 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега