Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

27-годишен полицай "спаси" кръста в Приморско

27-годишен полицай "спаси" кръста в Приморско

27-годишният Даниел Петров спаси Светия кръст от морето на Йордановден в Приморско. Местното момче e полицай в РУП – Приморско, а за Светия кръст скача за шести пореден път. Даниел, заедно с още двама смелчаци от морския град, скочи в ледените води на Черно море. Той се оказа най-пъргав и на излизане от водата си пожела здраве през новата година.

27-годишният Даниел Петровспаси Светия кръст от морето на Йордановден в Приморско. Местното момче e полицай в РУП – Приморско, а за Светия кръст скача зашести пореден път. Даниел, заедно с още двама смелчациот морския град, скочи в ледените води на Черно море. Той се оказа най-пъргав и наизлизане от водата си пожела здраве през новата година.

Въпреки ниските януарскитемператури пристанището в Приморско се оказа тясно за всички желаещи да бъдатчаст от ритуала на големия християнски празник Богоявление (Йордановден). Кметът на Община Приморско д-р Димитър Германов не пропусна и тази година дапочете празника и да поздрави всички смелчаци.

Празникът бе почетен и отжители и гости на Китен и Ново Паничарево. Ритуалът по изваждането на кръста бепресъздаден и в двете населени места, като в Китен само един желаещ сепрестраши да скочи в ледените води, а в Ново Паничарево смелчаците бяха трима,от които най-бърз бе 25-годишният Данаил Димитров. 

На празника в Китен присъствахакметът д-р Германов, депутатът Румен Желев, кметът на Китен Атанас Петров изам. кметът на община Приморско Милчо Милев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега