Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

29-годишен бургазлия загина при катастрофа на АМ "Тракия"

29-годишен бургазлия загина при катастрофа на АМ "Тракия"

29-годишен бургазлия загина при катастрофа на АМ "Тракия", информират от ОДМВР - Бургас. Младият мъж е бил зад волана на лек автомобил с марка "Мазда 323 F", който се преобърнал на пътя. Спътничката на водача е в шок, но без травми.

29-годишен бургазлия загина при катастрофа на АМ "Тракия", информират от ОДМВР - Бургас. Младият мъж е бил зад волана на лек автомобил с марка "Мазда 323 F", който се преобърнал на пътя. Спътничката на водача е в шок, но без травми.

Катастрофата се случила около 11 часа днес, на км. 316 км. +700 м. по автомагистрала „Тракия” в посока от Бургас към София. По данни на полицията, причината за инцидента е несъобразена скорост. 29-годишният бургазлия, живеещ в столицата, загубил контрол върху автомобила и той се блъснал в крайпътната канавка, след което се преобърнал на пътя.

Шофьорът е загинал на място. Спътничката му - 29-годишна жена от Смолян, е откарана в МБАЛ – Ямбол, в шок, без видими външни наранявания.

Малко по-рано в град Бургас бе регистриран друг пътен инцидент, който, за щастие, доведе до леки наранявания на двама съпрузи. Лек автомобил с марка BMW се блъсна в паркирани на ул. "Трайко Китанчев" автомобили. Нанесени са щети на пет други коли. По данни на полицията, причината е несъобразена скорост.

В колата се придвижвал 39-годишен бургазлия и бременната в третия месец негова съпруга. 29-годишната жена е без видими сериозни наранявания, но е откарана в МБАЛ за преглед в гинекологичното отделение. Водачът е получил леки травми и е освободен за домашно лечение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега