Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

33-годишен отглеждал нива с над 420 кг. марихуана

33-годишен отглеждал нива с над 420 кг. марихуана

Специализирана операция срещу производството и разпространението на марихуана е започнала на 5 август вечерта на територията на Пазарджик, съобщиха днес от пресцентъра на МВР. В нея са участвали служители на отделите „Борба с организираната престъпност” в Пазарджик и Благоевград. Акцията е проведена под ръководството на Окръжната прокуратура.

Специализирана операция срещу производството и разпространението на марихуана е започнала на 5 август вечерта на територията на Пазарджик, съобщиха днес от пресцентъра на МВР. В нея са участвали служители на отделите „Борба с организираната престъпност” в Пазарджик и Благоевград. Акцията е  проведена под ръководството на Окръжната прокуратура.

В хода на акцията в с.Гелеменово бил спрян за проверка джип „Чероки”. При извършената проверка на пътуващите в джипа – Е.П./28г./, И.А./29г./, З.Б./30г./ и Б.В./26г./, всички от София, антимафиотите открили 238 грама зелена листна маса – марихуана. Установено е, че наркотичното вещество е закупено от Р.М./33г./ от с. Илинденци. Последвали процесуално-следствени действия на адреси в Панагюрище и с.Баня, обитавани от 33-годишния Р.М., И.З./26г./, М.Ч./27г./ и Г.Ч./21г./.

Всичките били задържани с полицейска мярка за 24 часа. В събота  при продължилите процесуално - следствени действия антимафиотите проверели два терена в горския фонд на местността “Сап дере” в землището на с. Левски. Там били открити насаждения, съцветия и листна маса – марихуана, с тегло 420 кг. Те били засадени, култивирани и отглеждани от 33-годишния Р.М., на когото била удължена мярката му с постоянно задържане. Образувани са досъдебни производства, работата по разследването продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега