Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

4 шампионски титли за бургаската борба от Държавното за момчета

4 шампионски титли за бургаската борба от Държавното за момчета

Бургаските атлети спечелиха общо 12 медала.

4 шампионски титли и общо 12 медала завоюваха бургаските клубове по борба от държавното лично първенство за момчета в Сливен, предават от пресцентъра на Общината. Над 500 борци от цялата страна спориха за отличията.

В свободния стил златни медалисти са Ахмед Ахмед  в категория до 38 килограма и Костадин Иванов до 62 килограма от клуб "Черноморец", с треньори Илиян Стефанов и Мариян Тодоров, както и Антъни Бояджиев от клуб "Бургас", с треньор Николай Милков.

При класиците шампион в категория до 75 килограма стана Димитър Рачев от клуб "Бургас", с треньор Николай Дачев.  Талантът грабна и приза за най-техничен борец на шампионата. Още 3 бронзови медала заслужиха момчетата от клуб "Бургас".

При свободняците, Димитър Чолаков е трети в категория до 44 килограма. В класическия стил бронза отиде при Николай Велев и Райчо Йорданов, съответно при 62 и 68-килограмовите. От клуб по свободна борба "Черноморец" вицешампион в категория до 48 килограма е Калоян Атанасов, а бронзови отличия грабнаха Димитър Димитров до 52 килограма и Кристиян Кръстев до 68 килограма.

Сребро и бронз в категория до 44 килограма спечелиха състезателите от клуб по класическа борба "Черноморец" Виктор Цинов и Янчо Бонев. Треньори са Златомир Стоянов и Мануил Русев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега