Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

49-годишната Емилия се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина

49-годишната Емилия се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина

Емилия Алексиева е диагностицирана с рак на дебелото черво през юли миналата година.

49-годишна майка се нуждае спешно от средства за лечение в чужбина. Емилия Алексиева е диагностицирана с рак на дебелото черво през юли миналата година в столична болница.  "Директно ни казаха,че нищо не могат да направят, защото болестта е много напреднала, има разсейки в черен дроб и активен абсцес в малкия таз. Единствено я препратиха към палиативни грижи", това разказа пред репортер на "PoligrafF" дъщеря ѝ Александра.

По думите на младата жена до състоянието на майка ѝ не се е стигнало, защото е неглижирала здравето си. 

"Преди три години беше оперирана в онкологичен център Велико Търново, тогава с рак на маточната шийка и оттогава следеше състоянието си там. На Всички профилактични прегледи и изследвания на туморни маркери я уверяваха, че нищо ѝ няма и е нормално да има болки. След като разбрахме какво всъщност е състоянието ѝ, се насочихме към Турция, там направиха успешна операция, като отстраниха дебелото черво и сложиха илеостома. Проведе и 4 химиотерапии през 21 дни, след които образната диагностика показа, че има успех в лечението и разсейките са намалели", споделя дъщеря ѝ. 

Организма на Емилия обаче понася много трудно терапиите, затова близките са насочени от специалистите към лечение с "умни" лекартсва. Преди това е нужно да се направят генетични тестове на стойност 10 000 евро. Изследването трае 20 дни. Все още нямат оферта за медикаментозното лечение.

"Докато събирахме средствата за генетичните тестове, състоянието ѝ се влоши поради липсата на лечение.  Абсцесът отново е активен и има възпаление. Почти не яде и не пие вода. Отслабна с 20 кг, психически също понася всичко много трудно.  В сряда по спешност се наложи отново да я транспортираме в Турция, за да я стабилизират и средствата събрани за тестове, отидоха за хоспитализиране. Сега започваме отначало. Цената на предварителните тестове е 10 000 евро. Ще са ни необходими средства и за закупуване на лекарствата, с които също не разполагаме. А положението не търпи отлагане", споделя още дъщеря ѝ Александра. 

Всеки, който има желание и възможност, може да помогне на Емилия като дари сума по следната дарителска сметка: 

Банка ДСК "Пулс"
IBAN: BG79STSA93000030141903
BIC: STSAGFSF
Получател: Емилия Иванова Алексиева
Основание: Дарение
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега