Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

56 топ пилоти ще се състезават на "Писта Бургас" този уикенд

56 топ пилоти ще се състезават на "Писта Бургас" този уикенд

Улица “Крайезерна” ще бъде затворена за автомобили от 10:00 часа на 8 май до 16:00 часа на 9 май. Шофьорите може да използват обходния маршрут: ул. “Одрин” – кръстовище “Трапезица” – бул. “Тодор Александров”.

Най-добрите български автомобилисти ще спорят за купите на"Писта Бургас 2021" - първи кръг от Държавния шампионат. Надпреварата с много адреналин и спиращи дъха майсторски умения зад волана ще се проведе за 19-ти път този уикенд. 

През миналата 2020 година ралито не се проведе заради пандемията от КОВИД-19. Организатори са местният клуб "Вромос" с подкрепата на Автомобилната федерация на България и Община Бургас. 

56 топ пилоти от 15 клуба от цялата страна са дали заявки за участие. Домакините от "Вромос" ще се представят с 4 автомобила. В събота от 13:00 часа са квалификациите. Официалното откриване е в неделя от 10:30 часа пред "Индустриален и логистичен парк Бургас". Състезателите са разпределени в 4 групи - до 1600 кубика, до 2000 кубика, над 2000 кубика и серия само за автомобили "Лада", които са  изключително атрактивни за пилоти и зрители. Награждаването в неделя ще започне около 14:00 часа пред “Индустриален и логистичен парк Бургас”. 

Победителите и призьорите в отделните класове ще получат купи и предметни награди. По време на състезанието ще бъде въведена временна организация на движението в района на пистата. Улица “Крайезерна” ще бъде затворена за автомобили от 10:00 часа на 8 май до 16:00 часа на 9 май. Шофьорите може да използват обходния маршрут: ул. “Одрин” – кръстовище “Трапезица” – бул. “Тодор Александров”. 

За обслужването на предприятията в района и при възникване на извънредни случаи ще бъде осигурена възможност за двупосочно движение в отсечката от бензиностанция “Ромпетрол” до Товарна гара. В периферията са предвидени места за временен паркинг.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега