Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

58 ученици от Бургас се включиха в приказната кампания срещу неграмотността

58 ученици от Бургас се включиха в приказната кампания срещу неграмотността

Общо 58 ученици от бургаски училища се включиха в приказния конкурс, част от кампанията „Имало едно време...“. Най-много разказвачи има от НБУ „Михаил Лъкатник“, откъдето пристигнаха цели 15 вълшебни разказа. Своите приказни творби са изпратили и не малко деца от ОУ „Климент Охридски“, ОУ „Братя Миладинови“, СОУ „Антон Страшимиров“ и други.

Общо 58 ученициот бургаски училища се включиха в приказния конкурс, част от кампанията „Имало едно време...“.  Най-много разказвачи има от НБУ „МихаилЛъкатник“, откъдето пристигнаха цели 15 вълшебни разказа. Своите приказнитворби са изпратили и не малко деца от ОУ „Климент Охридски“, ОУ „БратяМиладинови“, СОУ „Антон Страшимиров“ и други.

Припомняме ви, чекрайният срок за изпращане на творбите бе 14-и декември. 3-те най-оригинални приказки ще получат награди, апобедителите ще бъдат обявени по време на Коледния концерт на Мол Бургас Плазана 28.12.2014г., стартиращ в 16:00ч. 

„Имало едно време...“ е инициатива на Мол Бургас Плаза и е част от зимнияпразничен календар. Кампаниятасе осъществява с подкрепатана Община Бургас, РИО Бургас и информационен сайт „PoligrafF.net“. Целта е с нестандартнии креативни методи да се преборим със стряскащите статистики за младежкатанеграмотност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега