Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

6 общини от Бургаско ще рекламират родния туризъм в чужбина по програма на МТ

6 общини от Бургаско ще рекламират родния туризъм в чужбина по програма на МТ

„Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в Черноморските общини в България“ индиректно спомага за повишаването на туристическата заетост общините от Черноморското крайбрежие.

6 бургаски общини ще рекламират родния туризъм по програмата за финансиране на маркетингови дейности. Това са общините Бургас, Созопол, Приморско, Несебър, Поморие и Малко Търново, съобщиха от МТ. 

"Щастлив съм да ви съобщя, че подписах договор с Министерство на туризма за финансиране на одобрения проект на стойност близо 400 000 лв. на Община Созопол по Програмата за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини в Република България. Убеден съм, че този проект е крачка напред за туризма в общината. В рамките на неговото изпълнение ще имаме възможността да проведем адекватна маркетингова политика, за да представим по най-добрия начин в страната и чужбина нашата община като атрактивна туристическа дестинация с богатата история и забележителности", написа в социалната мрежа кметът на Созопол Тихомир Янакиев.



От МТ съобщиха още, че реформата за подпомагане на Черноморските общини реализира партньорство и децентрализация с местните власти. Този модел е иновация за България. По този начин се премахват посредниците. Това каза министърът на туризма Зарица Динкова на официалната церемония по подписването на договорите за предоставяне на финансова помощ на одобрените проектни предложения от общините по Черноморието. Събитието се проведе в София, като 21 проекта вече са в ход на изпълнение.

„Начинът, по който ще популяризираме Бранд България в света, е историческа стъпка за подобряване на работата с бизнеса. Освен държавна воля намерихме и техническата и административна формула.“, отбеляза министър Динкова. 

Тя посочи още, че туризмът е всеобхватен сектор, но и важна локална политика. „Показахме, че работим за устойчиво развитие на туризма в страната. Целите ни се осъществяват чрез ефективно сътрудничество с местните власти.“, заяви министър Динкова.

„Програма за финансиране на маркетингови дейности на туристически услуги в Черноморските общини в България“ индиректно спомага за повишаването на туристическата заетост общините от Черноморското крайбрежие. 



ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега