Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

60 деца от размирни райони в Украйна ще почиват у нас

60 деца от размирни райони в Украйна ще почиват у нас

Момичетата и момчетата, останали без родители заради военния конфликт в своята родина, ще почиват в хотел в Китен 20 дни.

60 деца от размирнирайони в Украйна ще прекарат лятната си ваканция на Българското Черноморие. Момичетата имомчетата, останали без родители заради военния конфликт в своята родина, щепочиват в хотел в Китен 20 дни. Те бяха посрещнати от посланикът наУкрайна у нас Микола Балтажи, почетният консул Димитър Караненов, съветникът наминистър председареля по социалните въпроси Тотю Младенов.

Инициативата подкрепии депутатът Румен Желев, който поздравидецата, настанени в Китен. Те бяха приветствани и от кмета на Приморско ДимитърГерманов, кметътна Китен Атанас Петров изам.-кметът Милчо Милев.

„Иницитивата сеправи за първи път, като бе избрано българското Черноморие, а следващите групище посетят и други райони на страната. Надяваме се следващата година да приемемоще повече деца. Идеята е на Министерски съвет, ние на местно ниво съдействахмеза осъщестяването й. Подкрепи ни много и общинската структура на ГЕРБ. Щастлив съм, че тези деца щемогат поне за малко да се откъснат от преживяното и да ще се радват като всичкиостанали на лятната ваканция”, сподели бургаският депутат Румен Желев.

Децата ще почиватна база „пълен пансион” в Китен, като ги очаква и разнообразна организиранапрограма – разходки по река Ропотамо, конна езда, подводна археология.Момчетата имомичетата благодариха на своите домакини и на всички, подкрепили благороднатакауза. Освен незабравимо лято, те си пожелаха и сбъдване на мечтата им за мир.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега