Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

64-годишен шофьор получи условна присъда за смъртта на съпругата си

64-годишен шофьор получи условна присъда за смъртта на съпругата си

64-годишният Иван Атанасов получи условна присъда от 2 години "лишаване от свобода" с изпитателен срок от 4 години за причинена смърт на пътя. Загиналата е собствената му съпруга. Заедно с него условно наказание от три години затвор с пет години изпитателен срок бе отсъдено и за друг участник в пътния инцидент - Андрей Иванов.

64-годишният Иван Атанасов получи условна присъда от 2 години "лишаване от свобода" с изпитателен срок от 4 години за причинена смърт на пътя. Загиналата е собствената му съпруга. Заедно с него условно наказание от три години затвор с пет години изпитателен срок бе отсъдено и за друг участник в пътния инцидент - Андрей Иванов.

Наказанието бе потвърдено от Върховния касационен съд. Според него, Атанасов е лишен от правото да управлява автомобил за срок от пет години, а Иванов - за срок от 3 години. Двамата са осъдени и за взаимно причинени средни телесни повреди. Решението на Върховния касационен съд е окончателно.

Според обвинителния акт, инцидентът се случил на 30-и юни 2013-а година в Сливен, на кръстовището на бул. "Хаджи Димитър" и бул. "Христо Ботев". Иванов шофирал с превишена скорост - 93 км./час при позволени 50 км./час. В същото време, Атанасов пропуснал и не спрял на знак "СТОП" и отнел предимството на Иванов.

Той нямал време да отреагира заради високата си скорост и двата автомобила се сблъскали. Двамата мъже получили средни телесни повреди, но съпругата на Атанасов - Наталия загинала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега