Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малчугани посрещат Дядо Коледа в Операта тази събота

Малчугани посрещат Дядо Коледа в Операта тази събота

За втора поредна година Бургаската опера е подготвила вълнуващ празник за най-малките си зрители. И тази Коледа малчуганите ще имат възможността да се срещнат с магията на балета, а след това и със самия Дядо Коледа, който ще раздава подаръци.

За втора поредна година Бургаската опера е подготвилавълнуващ празник за най-малките си зрители. И тази Коледа малчуганите ще имат възможността да се срещнат с магията на балета, а след това и със самия Дядо Коледа, който ще раздава подаръци.

Празничният ден ще започне в 10:30 часа тази събота. В първата част децата ще се насладят на спектакъла "Елха в Операта". Специално за представлението 3-метрово коледно дръвче ще грейне на сцената.

След това малчуганите ще могат да се снимат с добрия старец и неговата вярна помощничка - Снежанка. Родителите могат да оставят подаръците за децата си на касата на Операта, а по време на представлението, Дядо Коледа ще вика всяко от тях поотделно, за да го поднесе и да се снима с детето под елхата.

Последното представление от декемврийския афиш отново епосветено на децата. Това е Коледният концерт, който ще се състои на 22декември, от 18:30 часа, в залата на Операта. В него  участие ще вземат  оркестърът и хорът  на Държавна опера –Бургас, детски хор “Милка Стоева”. Диригент е Йордан Дафов, диригент на хора еНевена Михайлова, на детския хор - Светла Стоева, а концертмайстор е  Ваня Златева.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега