Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

70-сантиметров трофей за шампиона на "Pomorie cup 2015"

70-сантиметров трофей за шампиона на "Pomorie cup 2015"

Съблазнителни награди ще мотивират максимално участниците във футболния турнир „Pomorie cup 2015”. Победителят ще вдигне масивна 70-сантиметрова купа, подобна на трофея от Шампионската лига.

Съблазнителни награди ще мотивират максимално участниците във футболниятурнир „Pomorie cup 2015”. Победителят ще вдигне масивна 70-сантиметрова купа, подобнана трофея от Шампионската лига.

Тя е изработена по поръчка отхудожника-приложник Борис Костов от Велинград, който работи в бранша от 24години. Той е автор и на трите статуетки за индивидуалните призьори. Освенпластиките, отличените ще получат и допълнителни награди.

Най-добрият вратар щеграбне луксозен двудневен уикенд СПА пакет, най-добрият младсъстезател – спортна екипировка БОКС "Givova", а голмайсторът на турнира – тридневенуикенд със СПА процедури.

Турнирът щесе проведе на стадион „Поморие” от 7 до 14 февруари с участието на 6 отбора. Ведната група са „Берое”, „Созопол” и „Поморие”, а в другата – „Локомотив” /Пд/,„Черноморец-Бургас” и „Тунджа” /Яб/. В групите ще се играе всеки срещу всеки на7, 10 и 12 февруари. На 14 февруари са мачовете за крайното класиране, които щепротивопоставят отборите, заели идентични места в групите.

„Pomorie cup 2015” се открива на 7-ми от 13.00 ч. с двубоя междудомакините и „Берое”, а финалът за първото място е на 14-и от 15.00 ч.Организаторите от Община Поморие и местния футболен клуб са амбицирани дапревърнат турнира в традиционен всяка зима.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега