Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

75 от местата за продажба на мартеници са все още свободни

75 от местата за продажба на мартеници са все още свободни

От обявените общо 180 места за продажба на мартеници в центъра на Бургас, вече са заети 105, съобщи директорът на ТД „Приморие“ – Наталия Аргирова пред радио „Фокус“. Останалите 75 все още са свободни.

От обявените общо 180 места за продажба на мартеници вцентъра на Бургас, вече са заети 105, съобщи директорът на ТД „Приморие“ –Наталия Аргирова пред радио „Фокус“. Останалите 75 все още са свободни.

Въпреки притеснението на търговците, че местата ще бъдатпо-малко от предходни години заради ремонта на пл. „Тройката“, почти половинатаот местата с право за улична търговия все още са свободни. Примът назаявленията започна на 12-ти февруари. Краен срок няма, поясни Аргирова.

Най-голям наплив на желаещи „тротоарно право“ имало за зонатакрай Часовника и покрай оградата на училище „Св. Св. Кирил и Методий“. Свободниместа имало на ул. „Александровска“ (пред Стоматологията), на спирката наОперата, около арката на Св. Николай Чудотворец и др.

Площад „Тройката“ обикновено е предпочитан от търговците.Заради ремонтът там, обаче, сега се налага реорганизация. На 10 места натериторията на дирекцията има схеми за мартеници. Те са съобразени с потока нахората.

Аргирова обясни още, че Община Бургас има изискванеединствено към вида на масата, от която се продават мартеници. Наемът за 10 дние около 60лв, но може да е и по-малко в зависимост от дните, които иска дапродава търговецът.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега