Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Малчугани изработиха 250 мартеници, които ще бъдат дарени на украински деца

Малчугани изработиха 250 мартеници, които ще бъдат дарени на украински деца

Над 250 мартеници бяха получени в Центъра за подкрепа на личностното развитие. Те са изработени от сръчните ръце на деца от 33 бургаски детски градини.

Над 250 мартеници бяха получени в Центъра за подкрепа на личностното развитие. Те са изработени от сръчните ръце на деца от 33 бургаски детски градини. Идеята на ЦПЛР е да накара децата от ранна възраст да развият у себе си качеството на благотворителност и доброволчество. Повечето от мартениците са уникати, изработени от природни материали, съчетани с креативни идеи.

На 1 март Баба Марта, в чиято роля ще влезе Николета Кирязова от театрална школа „Детско царство” към ЦПЛР, ще закичи с мартеница украински деца, които се обучават в центъра в ДГ "Райна Княгиня". Той бе сформиран по проект „Уницеф България и Община Бургас - заедно за уязвимите деца и младежи“.

Мартеницата се подарява на децата и учениците от украинската общност като символ в българските традиции на настъпващата пролет, носещ пожелание за здраве, плодородие, чистота и щастие. Съвместното честване на този пролетен празник ще даде възможност на децата от украинската общност по-лесно да се приобщат към нашата култура, защото културата приобщава всички народи.Всяка детска градина ще получи грамота за участие от Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега