Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

76 млади преподаватели са стартирали учителската си кариера в Бургас тази година

76 млади преподаватели са стартирали учителската си кариера в Бургас тази година

За втора поредна година от Общината организират подобна инициатива, чиято цел е да поощри тези, които са избрали да се посветят на една от най-хуманните професии.

76 млади преподаватели са стартирали учителската си кариера в Бургас тази година. Това стана ясно по време на днешното тържество, посветено на Международния ден на учителя. За втора поредна година от Общината организират подобна инициатива, чиято цел е да поощри тези, които са избрали да се посветят на една от най-хуманните професии.

"Броят на младите учители в Бургас се увеличава всяка година. Бях прочел наскоро, че учителската е една от професиите в България с най-голямо застаряване сред служителите. В Бургас се опитваме да направим точно обратното - да дадем шанс на по-голям брой колеги да започнат своята кариера оттук". Това заяви кметът Димитър Николов по време на церемонията.

"Създавайте самочувствие у децата и ги стимулирайте да бъдат любопитни, да  развиват креативното си мислене, прилагайте иновативни методи, за да развиете уменията и потенциала им", каза още Николов. Той подчерта, че винаги ще подкрепя смелите идеи, които откриват нови пътища към знанието.

Наред с това общинската администрация ще продължава да инвестира в образователната инфраструктура, ще изгражда нови училища и детски градини, ще се грижи за детското здраве, като развива концепцията си за здравословно хранене, ще строи и реконструира спортни площадки и центрове.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега