Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

8 месеца затвор за бургазлия, пробвал да подкупи полицаи

8 месеца затвор за бургазлия, пробвал да подкупи полицаи

Общо наказание 8 месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим наложи Окръжен съд – Бургас на Димитър Георгиев. Той бе признат за виновен по две обвинения. Първо в това, че на 21.10.2013 г. в гр.Бургас, е управлявал лек автомобил „Ауди 100“, с концентрация на алкохол в кръвта 1.43 промила, установено по надлежния ред, за което получи наказание четири месеца лишаване от свобода.

Общо наказание 8 месецалишаване от свобода при първоначален строг режим наложи Окръжен съд – Бургас наДимитър Георгиев. Той бе признат за виновен по две обвинения. Първо в това, чена 21.10.2013 г. в гр.Бургас, е управлявал лек автомобил „Ауди 100“, сконцентрация на алкохол в кръвта 1.43 промила, установено по надлежния ред, закоето получи наказание четири месеца лишаване от свобода.

По второто обвинение е признатза виновен в това, че на 21.10.2013 г., в гр.Бургас, к-с „Бр. Миладинови“ наул.“Драма“,  дал облага - сумата от 280лв. на длъжностни лица заемащи отговорно служебно положение - полицейски орган– трима служители на Второ РУП-Бургас, за да не извършат действие по службаГеоргиев не искал да бъде задържан и да му съставят акт за административнонарушение.

За това престъпление съдебният състав наложи на Георгиев наказаниеосем месеца лишаване от свобода и глоба в размер на 1000 лева.След като определи поотделнонаказанията за извършените престъпления, съдът постанови Георгиев да изтърпипо-тежкото от тях и да заплати глоба от 1000 лева. Той е лишен и от правото дауправлява моторно превозно средство за срок от една година. Окръжен съд – Бургас разгледаделото като съкратено съдебно следствие, след като подсъдимият призна вината сии фактите в обвинителния акт, и даде съгласие да не се събират доказателства поделото.

При тозиинститут първоначално определеното му наказание 1 година лишаване от свобода енамалено с 1/3 и е наложено 8 месеца лишаване от свобода.Присъдатана Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване и протест в срок от 15 дни.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега