Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Абсурдна ситуация в БДЖ! Пътничка плати за несъществуващи места в първа класа!

Абсурдна ситуация в БДЖ! Пътничка плати за несъществуващи места в първа класа!

"Аз съм с ТЕЛК, абсурд е да съм права. Платила съм за несъществуващи места!", споделя Димитрова.

За нова абсурдна ситуация в родните железници сигнализира читaтелка на „PoligrafF”. Г-жа Димитрова сподели пред наш репортер, че е закупила билети за първа класа, като впоследствие разбира, че местата, за които е платила не съществуват. Оказва се, че проблемът засяга не само нея и дъщеря ѝ, но и други пътници в конкретния влак по линията Бургас – Пловдив. 

Снимка: Димитрова

„Имаме с дъщеря ми закупенни билети 1-ва класа Бургас - Пловдив, влак номер 8610, от 7:25 часа, но се оказва, че местата просто ги няма, на нас и на още хора. Кондукторът отказва да реши проблема и казва: "като ви вдигнат, отивате да седнете някъде във 2-ра класа". Хубаво, но нали и от там ще ни вдигнат хора като се качат и искат да седнат на запазените си места?! Какво правим тогава?! Прави ли ще пътуваме... Аз съм с ТЕЛК, абсурд е да съм права. Платила съм за несъществуващи места! Нашите места са 85 и 86, а на дамата до нас мястото е с номер 93. Местата в т. нар. 1-ва класа са до 83, но както каза кондукторът вместо вагон с 60 места е сложен вагон с 25 места... И от Ямбол хора не си намериха местата тук. Пълен хаос!“, споделя Димитрова.

По думите ѝ, друг абсурд е, че във вагона 1-ва класа няма тоалетна. „Трябва да минеш вагона 1-ва класа и следващия вагон, който е 2-ра класа, за да стигнеш до тоалетна!“, коментира още тя. 

От БДЖ коментираха за "PoligrafF", че поради техническа причина се е наложило да бъде подменена серията на вагона и съответно местата не съответстват. 
"Към момента пътниците са настанени. Тези от тях, които не са доволни от услугата, могат да подадат жалба, има рекламационен ред, който е описан в сайта", допълниха от БДЖ. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега