Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Агенцията по заетостта в Бургас търси селскостопански работници за Дания и Португалия

Агенцията по заетостта в Бургас търси селскостопански работници за Дания и Португалия

Търсят се работници за бране на грах в Дания и Португалия, съобщават от Регионалната служба по заетостта в Бургас. Свободните работни места са 400. Желаещите могат да кандидатстват за позициите до 26-и февруари. Самите интервюта ще се проведат на 1-ви март в Пловдив.

Търсят се работници за бране на грах в Дания иПортугалия, съобщават от Регионалната служба по заетостта в Бургас. Свободните работни места са 400. Желаещите могат да кандидатстват за позициите до 26-и февруари. Самите интервюта ще се проведат на 1-ви март в Пловдив.

Позициите са обявени от най-големия производител на десертен грах. Компанията притежава ферми както в Дания, така и в Португалия и набира българи за сезонна работа вече пета година. Заетостта в Португалия е от март до юни, след което работниците,които са показали лоялност и продуктивност могат да продължат да работят засъщата компания от юни до септември в Дания.

Изисквания към кандидатите: доброфизическо здраве, владеене на английски език на разговорно ниво (да могат дапроведат кратък разговор на английски език). Кандидатите с опит вселскостопанска работа ще имат предимство при подбора.

Настаняването вПортугалия е в общежития, а в Дания – в каравани.Заплащането зависиот количеството набрана продукция. Ориентировъчното средно заплащане заПортугалия е между 700 и 1 200 евро, а за Дания между 1 000 и 2 000 евро.

Офертите са публикувани на сайта на EURES, в рубриката „Работни места“ реф. №4567 и №3515. Кандидатствасе чрез изпращане на CV на английски езикна ел. адрес:D.Piryankova@az.government.bgдо 26-и февруари т.г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега