Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Интересът към "Флора 2016" расте

Интересът към "Флора 2016" расте

Интересът към 33-то издание на Националното изложение за цветя "Флора - Бургас" 2016 продължава да расте. До този момент своето участие в цветното изложение са заявили няколко български фирми, които обещават да създадат красива цветна атмосфера в последните дни на април.

Интересът към 33-то издание на Националното изложение за цветя "Флора - Бургас" 2016 продължава да расте. До този момент своето участие в цветното изложение са заявили няколко български фирми, които обещават да създадат красива цветна атмосфера в последните дни на април.

Както "PoligrafF" вече Ви информира, темата на тазгодишната "Флора" е ”Живей цветно в зелен град”. Изложението ще се проведе в периода 29 април - 7 май в едноименния експоцентър в Морската градина.

Право на участие във "Флора - Бургас" имат всички български и чуждестранни специализирани фирми, стопанства, разсадници, оранжерии, кооперации, дружества и любители на отглеждането на цветя и декоративна растителност. Заявки за участие ще се приемат до 29.03.2016 г.

С регламента за участие и подробности за изложението може да се запознаете на страницата на Общината в интернет. Та този адрес ще откриете и необходимите документи за заявяване на участие.

Изложбата цели популяризиране на българския и световен опит в производството на цветя и декоративна растителност, паркоустрояването, озеленяването, опазването на природната среда, благоустрояването и естетизирането на населените места. Тя изпълнява и допълнителни задачи, свързани с развитието на цветарството, генетиката и селекцията, обогатяването на местната флора с нови видове, сортове, повишаване на декоративните качества на растителността в интериора и екстериора, повишаване естетиката на бита и естетическото възпитание у хората, обучава кадри, утвърждава ролята на растителността, като важен екологически фактор на средата за живеене, труд и отдих.

Бургаското цветно изложение се провежда от 1980 г. От миналата година изложбата вече се помещава в постоянния експозиционен център, носещ нейното име, вместо във временни парници.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега