Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Акция край Бургас: Издирват се скъпи крадени коли

Акция край Бургас: Издирват се скъпи крадени коли

По неофициална информация, на територията на област Бургас са задържани 8 автомобила. Те са част от канал за купуване, пререгистрация и продажба на лукозони превозни средства

В четвъртък сутрин край Бургас започна акция на МВР. Всички изходи на морския град са блокирани. По информация на NOVA предприетите мерки са във връзка с неутрализирането на организирана престъпна група, която се занимава с купуване, регистрация и продажба на луксозни автомобили, които са предмет на престъпления.

По неофициална информация, на територията на област Бургас, са задържани 8 автомобила. Те са част от канал за купуване, пререгистрация и продажба на лукозони превозни средства. Според изтоници на NOVA автомобилите са крадени от чужденци в Бургаско или от вътрешността на страната. Организираната престъпна група пренабивала номера на рами, изготвяла неистински документи и пререгистрирала автомобилите. Голяма част от тях са продавани на територията на страната, други извън граница.

В момента се разпитват свидетели. Очаква се официална информация. В операцията участват служители на Главна дирекция на Национална полиция, областните дирекции на МВР в Бургас и Варна. Акцията се провежда под ръководството на Окръжната прокуратура в Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега