Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Александра от Поморие била удушена с найлонова торба

Александра от Поморие била удушена с найлонова торба

„На Атанаска Георгиева е повдигнато обвинение за умишлено убийство. Дали тя е убийцата, ще каже съдът. Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит на отклоняване вниманието на колегите с първоначалната версия за отвличането”. Това заяви пред "Тази събота" по bTV главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

„На Атанаска Георгиева е повдигнато обвинение за умишлено убийство. Дали тя е убийцата, ще каже съдът. Моето мнение като служител на МВР е, че се касае за опит на отклоняване вниманието на колегите с първоначалната версия за отвличането”. Това заяви пред "Тази събота" по bTV главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. По думите му мотивите за престъплението са битови.

„По мое мнение, се касае за опит за отвличане на вниманието на колегите – че става въпрос за отвличане, за да може да се скрие трупът на детето. В 9.30 сутринта в петък е изведена Георгиева оперативно от жилището си. Едва по-късно е щурмуван хотелът – тоест не това е довело до убийството. Детето е било мъртво още предната вечер”, заяви Лазаров.

По информация на bTV, 39-годишната убийца е живеела в таванското помещение над апартамента, в който е живеело семейството на момичето. Била под наем там от няколко месеца. В същото помещение е станало и убийството, а Александра в била открита задушена под леглото. Удушаването е било извършено с найлонова торба. Според близки до почерненото семейство, детето се познавало с жената и й имало доверие. Самата Георгиева била сестра на втората съпруга на собственика на претърсения в петък следобед хотел.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега