Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Али Юзеиров ще се кандидатира за президент?

Али Юзеиров ще се кандидатира за президент?

Ако партия "ОТОМАН" не стане факт, инициативен комитет от 21 душ ще издигнат Али Мехмедов Юзеиров за президент на предстоящите избори.

Ако партия "ОТОМАН" не стане факт, инициативен комитет от 21 душ ще издигнат Али Мехмедов Юзеиров за президент на предстоящите избори. Това стана ясно днес, предаде аctualno.bg. "Трима души ще влизат в Управителния съвет на партия "ОТОМАН", каза на пресконференция Али Юзеиров, един от основателите на нерегистрираната партия. Той отказа да каже кои ще са другите двама души в управителния орган на партията, освен него. Учредителите на партията са 50 души, като не са посочени имена. Юзеиров подчерта, че организацията има изградени структури в цялата страна, но няма да правят митинги или събрания, във връзка с предстоящите избори.

Али Юзеиров обясни, че след проверка брат му е бил освободен от ареста в Белгия. Той препоръча на журналистите да направят проверка дали има присъда срещу брат му или не."Ние ще съдим президента Георги Първанов, когато му приключи мандатът, за изказване срещу партията, където в прав текст каза, че партия ОТОМАН е организация на верска и етническа основа и е извънконституционна.

По отношение на финансирането на организацията, Юзеиров подчерта, че те с брат му са бизнесмени и дават собствени средства за финансирането й. Юзеиров каза, че в организацията са получили писмо от Хага, в което пише, че делото за регистрацията на партията ще се гледа приоритетно. Партията е обжалвала решението на Поповската и на Търговищката прокуратура в Съда в Хага.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега