Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Алонсо с Ферари спечели първото в историята Гран При на Корея

Алонсо с Ферари спечели първото в историята Гран При на Корея

Фернандо Алонсо с Ферари спечели първото в историята Гран При на Корея, което бе осеяно с много перипетии и прекъсвания, а стартиралите от първа и втора позиция в състезанието пилоти на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър отпаднаха и сериозно намалиха шансовете си за световната титла.

Фернандо Алонсо с Ферари спечели първото в историята Гран При на Корея, което бе осеяно с много перипетии и прекъсвания, а стартиралите от първа и втора позиция в състезанието пилоти на Ред Бул Себастиан Фетел и Марк Уебър отпаднаха и сериозно намалиха шансовете си за световната титла. С третата си победа в последните четири състезания и общо 26-а в кариерата си Алонсо излезе начело в генералното класиране с 231 точки, като има аванс от 11 точки пред досегашния лидер Марк Уебър (Австралия), който не завърши надпреварата. Поради проливен дъжд състезанието бе забавено, а след това и спряно след едва три обиколки. Малко повече от час по-късно бе даден повторен старт на надпреварата, в която в крайна сметка най-щастлив се оказа Алонсо. Себастиан Фетел (Германия) с Ред Бул бе на крачка от спечелване на състезанието. Той водеше до 46-та обиколка, когато отпадна поради повреда на двигателя. Най-добро класиране за сезона – четвърто място, записа легендата Михаел Шумахер. Пети остана Роберт Кубица с Рено, а шестата позиция бе за Витантонио Лиуци. Седми и осми завършиха Рубенс Баричело и Камуй Кобаяши. Дженсън Бътън остана без точки след 12-то си място и сериозно намали шансовете си за титла.

 

източник: "Дарик"

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега