Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Американски изтребители F-35 са пристигнали в база "Граф Игнатиево"

Американски изтребители F-35 са пристигнали в база "Граф Игнатиево"

Провеждането на рутинни операции и упражняването на навигация и прелитане е от ключово значение за способността на НАТО да засили колективна отбрана и да гарантира сигурността на своите членове в региона, съобщават от централата на Алианса.

Изтребители F-35 на ВВС на САЩ са кацнали в авиобаза "Граф Игнатиево" като част от мисията за охрана на въздушното пространство на България "Air Policing". В края на месец май се очкваше да приключи мисията на нидерландските изтребители F-35 у нас, но към момента се отбелязва, че американските изтребители са се присъединили към тези на Нидерландия. 

"Самолетите на Алианса рутинно работят заедно в Черноморския регион, за да усъвършенстват комуникационните умения и да подобрят оперативната съвместимост за бъдещи мисии.", се казва още в съобщението на НАТО


„Способността да се използват усъвършенстваните възможности, предоставени от съюзническите самолети от 5-то поколение, е от ключово значение за повишаване на ситуационната осведоменост на НАТО и за укрепване на нашата отбранителна позиция в този важен регион“, каза бригаден генерал Кристоф Плиет, заместник-началник на щаба по операциите. 

Провеждането на рутинни операции и упражняването на навигация и прелитане е от ключово значение за способността на НАТО да засили колективна отбрана и да гарантира сигурността на своите членове в региона, съобщават още от централата на Алианса.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега