Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Amorphis затварят тежкото каре участници в Summer Chaos Festival Burgas 2015

Amorphis затварят тежкото каре участници в Summer Chaos Festival Burgas 2015

Amorphis са последният участник във фестивала Summer Chaos Festival Burgas, който ще се проведе на 16 юни на стадион "Лазур". Скандинавците се присъединяват към по-рано потвърдилите Godsmak, Papa Roach и Biohazard, за да оформят една изключителна четворка, която ще побърка българските почитатели на тежката музика.Събитието се организира от M.E. Music, с подкрепата на Община Бургас.

Amorphis са последният участник във фестивала Summer Chaos Festival Burgas, който ще се проведе на 16 юни на стадион "Лазур". Скандинавците се присъединяват към по-рано потвърдилите Godsmak, Papa Roach и Biohazard, за да оформят една изключителна четворка, която ще побърка българските почитатели на тежката музика.Събитието се организира от  M.E. Music, с подкрепата на Община Бургас.

През последните години Amorphis се утвърдиха като едно от най-емблематичните имена на скандинавската тежка сцена, а феновете и критиката ги определят като най-ярките представители на финландската съвременна музика.Благодрение на специфичния си стил - едновременно безкомпромисно тежък и мелодичен,  групата се превръща в лидер на финския метъл по света.Бандата е създадена през 1990 г. от барабаниста Ян Рехбергер и китаристите Томи Койвусаари и Еса Холопайнен. 

Първият голям успех, който ги извежда извън пределите на родната Финландия, се случва през далечната 1994 г., когато излиза един от шедьоврите в метъл музиката на 90-те - "Tales From The Thousand Lakes".През своята 25-годишна кариера, бандата издава 11 албума, продава милиони копия по цял свят и прави десетки турнета на петте континента.

Българската публика ще види "Аморфис" на живо в състав: Томи Ютсен - вокал, Еса Холопайнен - китара, Томи Койвусаари - китара, Сантери Каллио - кийборд, Никлас Етелавуори - бас и създателят на бандата - Ян Рехбергер - барабани.Билети за рок събитието могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро в цялата страна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега