Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Nana, Snap и Гумени глави с невероятно шоу във втората вечер на SPICE-а /Видео и снимки/

Nana, Snap и Гумени глави с невероятно шоу във втората вечер на SPICE-а /Видео и снимки/

Посетителите на втората фестивална вечер бяха първите, пред които организаторите обявиха и потвърдилите участието си догодина артисти. Сред изпълнителите, които ще излязат на сцената на фестивала на 2 и 3 август 2024 г. са E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage. Част от тях изпратиха специален видео поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти за всички.

Втората вечер на на петото издание на Spice Music Festival събра още повече меломани от предходната ретро нощ. Тя премина под знака на Nana, Snap и Гумени глави, които бяха посрещнати най-емоционално от публиката. В началото на фестивалния ден на сцената се качиха Apache Indianq, Culture Beat и Kate Ryan. За финал кралят на Danza Kuduro - Lucenzo, накара женската аудитория да се разкърши под звучите на своите популярни хитове с латино ритми. 









Посетителите на втората фестивална вечер бяха първите, пред които организаторите обявиха и потвърдилитеучастието си догодина артисти. Сред изпълнителите, които ще излязат на сцената на фестивалана 2 и 3 август 2024 г. са E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, ItaloBrothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage. Част от тях изпратихаспециален видео поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти завсички.  







E-Type, 2 Unlimited вече са били на сцената на фестивала, а феновете им непоколебимо ги пожелаха отново в специална анкета. Впечатлени от българската публика, артистите не се поколебаха да приемат поканата за повторно участие през 2024.


Една от най-успешните немската денс формации Groove Coverage подготвят незабравима програма за българската публика, от която неизбежна част ще бъдат хитовете, оглавявали немските чартове в началото на 2000-та година - “Moonlight Shadow”, “God is a girl”, “Poison”.Английския певец и актьор Gareth Gates е един от първите участници в телевизионното шоу за таланти Pop Idol и от 2002 година създава редица световноизвестни хитове, някои от които непременно ще чуем в Бургас следващия август.




Немската транс група Fragma, оглавявали класациите в цяла Европа, Щатите и Австралия с хитовете си в края на 90-те и началото на 2000 г, споделиха, че нямат търпение да се срещнат с българската публика на Пристанище Бургас. Evi Goffin от белгийската електронна група Lasgo обещава да зарадва феновете на групата с най-големите им хитове “Something”, “Surrender” и “Alone”, а купонджиите от Italo Brothers са другата немска денс формация, която ще стегне багажите за Бургас през август 2024. Артистите, популярни в цяла Европа с парчетата “Stamp on the ground”, “My life is a party” и “This is the night life”, изпратиха специален поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти за всички.






Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно. Цената на билета до 31 август или до изчерпване на количествата, е 99 лв.

Още снимки от втората фестивална вечер ще откриете на официалната ни фейсбук страница - ТУК!

Публикувахте от PoligrafF.net в Събота, 5 август 2023 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега