Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Заради убийствата в Лозен: МВР снема доверието си от началници в структурата на СДВР

Заради убийствата в Лозен: МВР снема доверието си от началници в структурата на СДВР

Ще бъдат назначени проверки, в хода на които ще се изяснява тежестта на установените нарушения от страна на различните служители от МВР.

Началникът на столичното Осмо РУ напуска системата на МВР, съобщават от пресцентъра на ведомството. Като причина се изтъкват "допуснати съществени пропуски" при разследването на убийство по непредпазливост на млада жена през миналата година, за което заподозреният за двойното убийство в Лозен Чавдар Бояджиев призна.  

Също така началникът на сектор „Престъпления против личността“ към отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ в СДВР гл. инспектор Григор Йосифов е преназначен на по-ниска длъжност, съобщават още от МВР.

Ето пълния текст на прессъобщението:

"В хода на досъдебното производство за двойното убийство на територията на София е установено, че заподозреният за престъплението е извършител  и на друго умишлено убийство от миналата година, за причиняване на смърт по непредпазливост.

По настоящото досъдебно производство постъпват доказателства, според които може да се направи обосновано предположение, че с допуснати съществени пропуски във връзка с установяване на фактическата обстановка и набавяне на годни доказателствени средства, касаещи престъпление на същото лице от април 2022 г

.Във връзка с тези констатации са предприети незабавни мерки от страна на ръководството на МВР.Началникът на сектор „Престъпления против личността“ към отдел „Противодействие на криминалната престъпност“ в СДВР гл. инспектор Григор Йосифов е преназначен на по-ниска длъжност, а началникът на столичното Осмо РУ напуска системата на МВР.

Ще бъдат назначени проверки, в хода на които ще се изяснява тежестта на установените нарушения от страна на различните служители от МВР."
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега