Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Андре Токев: Съжалявам! Иска ми се да не се беше случвало!

Андре Токев: Съжалявам! Иска ми се да не се беше случвало!

Шеф готвачът се извини публично за станалото.

Андре Токев излезе с позиция относно случая, в който беше заловен да шофира пиян само по джанти. Шеф готвачът се извини публично за станалото. Ето какво написа той в социалната мрежа "Facebook": 

„Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад .

Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията.

В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка. Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега