Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ангелкова: На плаж "Слънчев бряг – централен" има достъп за хора с увреждания

Ангелкова: На плаж "Слънчев бряг – централен" има достъп за хора с увреждания

Стопанинът на плажа е предвидил и персонал, който да помага на хората с уврежданията, а чадърите за тях са безплатни.

"На плаж „Слънчевбряг- централен“ има осигурен специален достъп за инвалиди, коeто е многоважно, защото така ивицата предлага равни условия за всички туристи". Товаконстатира министърът на туризма Николина Ангелкова при инспекция на място.

"От миналата година полагаме усилияповече ивици да имат специално предназначен вход за хора в неравностойно положение. Работата ще продължи и през този сезон",обясни още министър Ангелкова.

Стопанинът на плажа е предвидил и персонал,който да помага на хората с уврежданията, а чадърите за тях са безплатни. Спасителнитепостове отговарят и дори надвишават съгласуваната схема с министъра заосигуряване на водоспасителната дейност.

В момента по схема е трябвало да бъдатразкрити 3 спасителни поста, но още сега доброволно са разкрити и вече работятвсичките 22 поста, които трябва да бъдат осигурени за активния летен сезон впериода 1 юли- 31 август. Работи и медицински пункт.

Поставените преместваемиобекти също отговарят на одобрените от министерството параметри и заематутвърдените площи. Има отделена и задължителната свободна зона за поставяне налични плажни принадлежности.  

Проверката наморски плаж „Слънчев бряг – централен“ не откри нарушения, обобщи министърАнгелкова. И коментира, че е добро начало и в първите дни на летния сезонвсичко на плажа е наред и той е подготвен, спазвайки всичките изисквания дапосрещне туристите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега