Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Англичанин получи условна присъда за убийство на пътя

Англичанин получи условна присъда за убийство на пътя

Англичанинът Зоран Петрович получи условна присъда за убийство на пътя. Чужденецът бе осъден на 2 години условно лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. Освен това съдът го лиши от правото да управлява моторно превозно средство за срок от 2 години.

Англичанинът Зоран Петрович получи условна присъда за убийство на пътя. Чужденецът бе осъден на 2 години условно лишаване от свобода с 3 години изпитателен срок. Освен това съдът го лиши от правото да управлява моторно превозно средство за срок от 2 години.

Инцидентът се случил през юли тази година, на кръстовището на третокласен път, свързващ гр. Сунгурларе със с. Черница, и третокласен път между с. Горово и с. Бероново. Петрович отнел предимството на велосипедиста и го блъснал. Подсъдимият спрял и му оказал първа помощ. След няколко минути пристигнал автомобил на „Спешна помощ“ и велосипедистът бил откаран в МБАЛ – Бургас. Въпреки усилията на медицинските екипи, той починал след няколко часа.

Подсъдимият се призна за виновен и даде съгласието си делото да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие, поради което постановената присъда от 3 години затвор бе редуцирана. Присъдата на Окръжен съд – Бургасподлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд – Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега