Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

АТАКА е категорично против участието на България във военен конфликт

АТАКА е категорично против участието на България във военен конфликт

Позицията на АТАКА е категорично против участието на България в какъвто и да е военен конфликт.

Позицията на АТАКА е категорично против участието на България в какъвто и да е военен конфликт. АТАКА е за пълен неутралитет на държавата ни. АТАКА е за категорично неизползване на всякакви български територии, военни бази, летища и  писти на българската територия  за удари върху трета страна. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров на извънредна пресконференция на тема: "Опасността България да бъде въвлечена във война" в Бургас вчера.

Той подчерта, че данните за притежаване и използване на химическо оръжие от правителството на Сирия нито са убедителни, нито могат да бъдат използвани категорично от световната общественост. „Това беше казано и от страни като Русия и Китай и те не са съгласни Сирия да бъде нападната”, уточни Сидеров.Той призова всички политически сили да заявят ясно позицията си по отношение на назрелия военен конфликт.

„Да излязат от мишите дупки, в които са се скрили и да кажат какво мислят. Партия ГЕРБ, която се тупа в гърдите, че е най-голямата политическа сила, да излезе да каже каква е нейната позиция за нападение срещу Сирия. БСП, ДПС, Реформаторския блок, партията на Касим Дал, Националния фронт за спасение на Бойко - също. Българският политически елит трябва да спре да се крие, изчаквайки някой отвън да му каже каква позиция да заеме”, каза Сидеров.

Той бе категоричен, че още в първия пленарен ден на парламента партия АТАКА ще внесе проекто-решение за обявяване на неутралитет, неизпращане на български военни контингенти и формирования, забрана за предоставяне на територии, военни бази и/или цивилни съоръжения във връзка с евентуален военен конфликт в Близкия изток.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега